Cele mai bune metode de promovare SEO

0 3

SEO-ul este un termen familiar multora dintre cei ale căror profesii se bazează pe existența mediului virtual. Pe scurt, SEO-ul este tehnica de optimizare prin care putem crește vizibilitatea unui articol pentru motoarele de căutare. Această optimizare se bazează pe o serie de practici și elemente ce pot fi folosite în articolele postate pe blogurile diferitelor site-uri comerciale sau în advertoriale, pentru obținerea unui loc mai bun în SERP și câștigarea autorității.

Pentru o promovare eficientă folosind SEO-ul, am pregătit în acest articol o listă cuprinzătoare cu cele mai importante 7 lucruri la care trebuie să fii atent pentru a crește șansele conținutului postat de tine de a fi citit.

7 Practici SEO pe care le poți pune în aplicare imediat

#1 Meta titlurile

Știai că poți schimba titlul unui articol afișat de motoarele de căutare astfel încât acesta să conțină cuvintele cheie de interes? În WordPress de exemplu, acest lucru se poate realiza prin instalarea unui modul ca Yoast SEO ce permite folosirea unui titlu intern diferit de cel pe care îl afișează motoarele de căutare. În ceea ce privește vizibilitatea în SERP, titlurile sunt foarte importante deoarece ele oferă cititorilor o idee clară cu privire la conținutul unui articol, dar și un trigger pentru motoarele de căutare.

#2 Meta descrierile

Cu siguranță ai observat faptul că imediat sub titlul unui articol, când faci o interogare pe Google, motorul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica