Cele mai bune jocuri cu mafioți, aduse în actualitate: de ce să-ți iei trilogia Mafia în format Definitive Edition

0 0

Creatorii seriei Mafia s-au decis în urmă cu ceva timp să aducă în actualitate toate titlurile din trilogie și deja au lansat două din trei. Mafia 1 va fi relansat în august.

2K Games este compania responsabilă de Mafia, o serie de jocuri foarte apreciate de fani și critici care, deși păreau că au ceva în comun cu seria GTA, au reușit să se distanțeze destul de mult de acea rețetă. Pentru a atrage o nouă generație de fani și pentru a încânta, în același timp, fanii versiunilor originale, 2K Games a anunțat în urmă cu ceva timp că va publica variante Definitive Edition pentru fiecare dintre jocurile Mafia, Mafia II și Mafia III.

Au fost deja lansate Mafia II Definitive Edition și Mafia III Definitive Edition, urmând ca pe 28 august să lanseze și o variantă semnificativ îmbunătățită a primului titlu din serie. Până atunci însă, merită să ai în vedere de ce ar merita să faci o investiție în cele două jocuri care au ajuns deja pe Steam, dar și pe Xbox One sau PlayStation 4.

Mafia II Definitive Edition este o reinventare completă a jocului original lansat în 2010 din punct de vedere grafic. Pe lângă trecerea la texturi HD impresionante, jocul va include și tot conținutul lansat după lansare sub formă de actualizări și DLC-uri. Pe de altă parte, Mafia III Definitive Edition este identic din punct de vedere grafic cu jocul din 2016, nu de alta, dar nici nu a trecut foarte mult timp de atunci. Pe de altă parte, va…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica