Cele mai bune 10 filme de Crăciun pe care să le vezi în luna decembrie

0 3

Luna decembrie este cea mai potrivită pentru a urmări filme de Crăciun, așa că ți-am pregătit o listă cu cele mai bune pe care să le vezi în perioada asta.

Când spiritul sărbătorilor atinge cote maxime, în luna decembrie, este și perioada perfectă în care să te uiți la filmele de Crăciun pe care le-ai așteptat tot anul. Mulți nu se satură să le revadă pe aceleași, în fiecare an. Asta chiar dacă anumite producții, de multe ori, mai bătrâne decât cei care le urmăresc.

Pentru că nu există sărbători fără filmele de Crăciun, am alcătuit o listă cu recomandări.

Zece filme de Crăciun pe care să le vezi în luna decembrie

Poveste de Crăciun / A Christmas Story (1983)

Ralphie, un baietel de 9 ani, visează să aibă o armă Red Rider BB și încearcă să îi convingă pe toți că acesta este cadoul perfect. Dar în încercarea lui se confruntă cu refuzul părinților, al învățătorului și chiar al lui Moș Crăciun însuși. Crăciunul se apropie și Ralphie îl viziteaza pe Moș la magazinul universal sperând să obțină cadoul dorit. Oare va primi acest cadou de Crăciun?

O viață minunată / It’s a Wonderful Life (1946)

Cel mai iubit actor de la Hollywood colaborează cu regizorul favorit al Americii pentru a da naștere unuia dintre cele mai populare filme din întreaga lume. Un înger este trimis din ceruri pentru a ajuta un om de afaceri frustrat, arătându-i cum ar fi fost viața dacă nu ar fi existat niciodată.Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica