Cel mai ușor laptop de gaming, lansat de Lenovo: face minuni la 1,8 kilograme

0 1

Când spui laptop de gaming, în mod tradițional, te gândești la un sistem greu de ridicat de pe masă. Noul Lenovo Legion Slim 7i face însă parte dintr-o cu totul altă categorie.

În cazul în care cuvântul ”slim” (subțire) din titlu nu era suficient de sugestiv, este suficient să arunci o privire la noul notebook de la Lenovo ca să-ți dai seama că poate fi cu ușurință strecurat într-un ghiozdan. Disponibil începând cu luna octombrie a acestui an, portabilul are un preț de pornire de 1150 de euro, o valoare deloc neglijabilă. Din fericire pentru cei care fac investiția, oferă însă destul de multe la acești bani.

Acest sistem este menit să facă valuri în perioada cadourilor de Crăciun. Lenovo Legion Slim 7i face parte din cea mai recentă serie de portabile de gaming chinezilor. Slim 7i se încadrează în doar 1,86 kilograme, dar ar trebui să facă față celor mai pretențioase jocuri, datorită chipsetului grafic NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q.

În mod previzibil, pentru o autonomie sporită, are și un IGP intel, iar tranziția între cele două se face prin tehnologia NVIDIA Advanced Optimus. În ceea ce privește tehnologia Max-Q Dynamic Boost, acesta permite transferul în timp real de resurse de la procesor la placa video în activitățile intense, pentru a spori performanța cu până la 10% în anumite jocuri sau aplicații pretențioase.

Lenovo Legion Slim 7i are un acumulator de 71WHr ce promite o autonomie de până la 8 ore…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica