Cel mai tare telefon Samsung de anul viitor va avea un zoom uimitor

0 1

În aproape trei luni vedem ce-a pregătit Samsung pentru 2020. Astfel, Galaxy S11 ar trebui să aibă un set nou de camere. Iar una dintre ele va beneficia de-o capacitate deosebită.

Samsung Galaxy S11 ar fi primul telefon al companiei cu o cameră foto de 108 megapixeli. Sigur, nu va face poze cu toată rezoluția, dar ar fi primul smartphone al său care beneficiază de noul senzor. Și pentru că acum cursa între telefoane se dă în poze și video, compania mai pregătește ceva.

Samsung a înregistrat marca Space Zoom pentru Europa. Conform definieției, ar fi o funcționalitate software care face zoom fără să scadă calitatea imaginii. Ar fi similar cu ce face Google pe Pixel, dar și cu opțiunea hibrid de la Huawei, introdusă pe P30 Pro pentru zoom de câteva zeci de ori mai mare decât ce ai în general pe telefoane.

Senzorul foto care ar folosi Super Zoom ar fi cel de 108 MP. Acesta e utilizat și de Xiaomi pe unele dintre dispozitivele sale.

Samsung Galaxy S11 va avea și autonomie mai bună

În afară de Samsung Galaxy Note 10 Plus, unde Samsung chiar a pus o baterie mare, în general s-a rezumat la acumulatori mai mici. În 2020, S11 și următoarele telefoane vor folosi baterii care chiar să asigure o autonomie mulțumitoare.

Astfel, Galaxy S11e ar avea un acumulator de 4.000 mAh, în timp ce Galaxy S11 Plus ar avea unul de 5.000 mAh, aproximativ. E improbabil să vedem chiar o baterie de 5.000 mAh, dar una de aproape 4.500 mAh nu-i imposibil.

Unde…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica