Cel mai spectaculos telefon din 2021, oficial: de ce nu o să-ți pese de el la niciun nivel

0 1

Chiar dacă sunt departe de a mai vinde telefoane ca înainte, cei de la Huawei fac în continuare investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, iar acest lucru se vede în gadgeturi precum Huawei Mate X2.

În teorie, nu se justifică să-ți mai cumperi niciodată un smartphone Huawei, indiferent cât este de ieftin, indiferent unde locuiești pe glob. Singura excepție de la această regulă vine din China, unde utilizatorii de mobile, spre deosebire de noi, nu sunt dependenți de serviciile Google. Ca referință, din cauza restricțiilor impuse de administrația Trump, terminalele chinezilor nu mai au acces la serviciile Google, iar asta înseamnă și absența magazinului virtual Google Play Store.

Dincolo de acest detaliu de fond, asta nu înseamnă însă că Huawei nu face o treabă spectaculoasă în materie de hardware. Au cele mai bune terminale pentru poze și filme, iar când vine vorba de gadgeturi pliabile reușesc în continuare să revoluționeze piața.

De această dată, oficialii Huawei au lansat noul smartphone pliabil pe interior Mate X2. Ca un detaliu interesant de construcție, acesta este mai gros în dreptul camerelor, dar se subțiază până la 4,4 milimetri la polul opus. În final, când îl deschizi, obții un ecran de 8 inci în diagonală, cu un raport de aspect pătrățos și o rezoluție nativă de 2480 x 2200 pixeli. Are și un ecran exterior de 6,45 inci cu un raport de aspect de 21:9. Ambele sunt OLED cu 90Hz.

Datorită…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica