Cel mai nou flagship de la Samsung nu va mai avea difuzor

0 291

Ei bine, ne vom astepta la tehnologii cu totul inovatoare in viitorul apropiat. Primul pas il fac chiar cei de la Samsung care implementeaza o noua tehnologie revolutionara cu care inlocuiesc clasicele difuzoare ale telefoanelor Galaxy S10.

Noul sistem de emitere a sunetelor a fost prezentat in urma cu cateva saptamani. Dupa cum se vehiculeaza in presa, S10 ar putea fi primul telefon care nu va mai folosi difuzoare. Ecranul va prelua aceasta functie si va vibra pentru a transmite sunetele.

Va fi o imbunatatire interesanta fiindca dezvoltatorii vor avea la dispozitie mai mult loc pentru ecran care ar putea acoperi in totalitate fata telefonului. Tehnologia poate fi testata incepand de luna aceasta pe noile smartphone-uri de la Vivo. Ne asteptam ca si viitoarea serie Galaxy sa cuprinda noua tehnologie si sa renunte definitiv la difuzoare. Pana atunci mai avem o informatie interesanta cu privire la noul model: va avea o diagonala de 6.2 inch.

Noua tehnologie va permite emiterea sunetelor prin vibratii. Ele vor putea fi auzite daca lipesti urechea de ecran in partea de sus, acolo unde apare si un simbol. In acest fel utilizatorii vor avea acces la un sunet mai clar si un consum al bateriei chiar si cu 20% mai mic. Si LG va incepe sa implementeze aceasta tehnologie pe viitoarele modele de smartphone.

 

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica