Cel mai ieftin telefon cu cea mai bună cameră e în România. Cât costă Google Pixel 3a

0 26

Dacă poți spune ceva bun despre telefoanele Google e că scot poze bune. Mai ales noaptea. Așa e cazul și cu Google Pixel 3a, telefon lansat în vara asta, mai ieftin decât Pixel 3 și pe care îl cumperi doar pentru cameră. Iar de acum e în România.

Pixel 3a a fost lansat de Google cu un preț de 400 de dolari și 480 de dolari pentru versiunea XL. În România n-a ajuns chiar atât de ieftin, și n-a ajuns oficial, dar e la un preț rezonabil pentru ce oferă. Și sunt trei motive importante pentru care l-ai vrea: camera foto, actualizări de Android direct de la Google și preț.

Cât costă Google Pixel 3a în România

  • Google Pixel 3a: 64 GB stocare și 4 GB memorie RAM la 2.400 de lei
  • Google Pixel 3a XL: 64 GB stocare și 4 GB memorie RAM la 2.600 de lei

Până să vedem ce oferă Pixel 4, lansat cândva în octombrie, cu seria aceasta Google a reușit un singur lucru: să te facă să-ți pese de telefoanele sale datorită camerei foto. Odată cu Pixel 3 și modul Night Sight, Google i-a făcut pe alții să vadă în această companie a internetului un rival. Până și Apple a trecut la fotografie computațională și pregătește pentru iPhone 11 Pro funcționalitatea deep fusion.

În cazul Google, compania a folosit ce știe mai bine: dezvoltarea software. Așa am ajuns la Pixel 3a care, cu o singură cameră, se descurcă admirabil. În rest, e un telefon mediocru pe care l-ai mai putea aprecia doar datorită sistemului de operare: cel mai nou…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica