Cel mai ieftin iPhone va fi lansat după iPhone 11. De ce e nevoie de unul

0 2

iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie și cel mai scump model va costa mai mult de 1.000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include și un iPhone mai ieftin.

iPhone 11 va fi disponibil în trei versiuni, dar niciuna mai ieftină de 750 de dolari. La noi, prețul ar putea începe de la circa 4.000 de lei pentru cea mai accesibilă. Asta dacă nu aștepți până anul viitor, când Apple ar completa linia iPhone 11 cu încă un model.

Primele informații, neoficiale, despre acest smartphone îl dau cu un ecran mai mic, de sub 5 inci, și scanner de amprentă integrat în ecran. Ar fi un fel de iPhone 8, pregătit pentru următorii doi ani.

Încă din 2013 Apple a cumpărat compania AuthenTec, specializată în scanner pentru amprente. Acum trebuie să ducă lucrurile la următorul nivel și să readucă Touch ID, dar fără buton dedicat. Acest sistem a fost înlocuit în 2017, când Apple a introdus iPhone X cu Face ID. Același sistem de autentificare facială va fi prezent și pe iPhone 11.

De ce e nevoie de un iPhone mai ieftin, chiar și cu iPhone 11 pe piață

Cea mai simplă paralelă aici e cu iPhone SE. Acela era un iPhone 5s, după design, dar un iPhone 6s, după hardware. Acum te poți aștepta la un iPhone la fel de ieftin, de circa 600 de dolari, cu design de iPhone 8, hardware de iPhone 11 și câteva compromisuri ca să fie prețul mai mic, cum ar fi Touch ID în loc de Face ID.

Apple are nevoie de un așa telefon pentru că, de câțiva…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica