Cea mai spectaculoasă poveste din perioada coloniștilor, ecranizată: ce se întâmplă în Barskins

0 5


În ultimii ani, mai multe cârți cât se poate de complexe au fost ecranizate în lung metraje sau seriale. Acum, a venit rândul pentru Barskins să ajungă pe TV.

Creația celor de la National Geographic, noul serial, va fi de fapt o miniserie de 8 episoade ce urmează să fie distribuită prin intermediul postului TV cu același nume. În SUA, a fost distribuit și prin Hulu, fiind improbabil să ajungă vreodată pe Netflix sau PrimeVideo, deși nu știe nimeni ne ce rezervă viitorul.

”David Thewlis cunoscut publicului pentru rolul Sir Patrick în Wonder Woman și Marcia Gay Harden (The Newsroom) dau viață personajelor Claude Trepagny, respectiv Mathilde Geffard, într-o distribuție de excepție, în noua miniserie BARKSKINS ce va avea premiera vineri, 7 august, la National Geographic, cu episoade duble, de la 22.00 și 23.00.

Bazat pe besteseller-ul New York Times Barkskins, lansat în 2016 de câștigătoarea premiului Pulitzer Annie Proulx, drama istorică în 8 episoade documentează, amplificând misterul cu elemente de ficțiune, un masacru al coloniștilor din zona sălbatică a Noii Franțe, de la sfârșitul secolului al XVII-lea. Regiunea, revendicată de englezi, de canadienii de la Hudson’s Bay Company, de băștinașii Kanien’kehá:ka (irochezi) și de francezi, riscă să se transforme în teatru de război.

În Lumea Nouă, la granița dintre civilizații, proscrișii și visătorii, urmăriți de trecut și agasați de viața dificilă, de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica