Cea mai mare prostie pe care o faci cât lucrezi de acasă: avertismentul specialiștilor

0 0

În plină pandemie de coronavirus, multă lume lucrează de acasă, iar birourile s-au mutat în sufragerie. Totuși, există câteva pericole de care trebuie să ții cont. Specialiștii au niște sfaturi pentru tine.

Multă lume lucrează de acasă în această perioadă, dar asta nu înseamnă că nu ești expus riscurilor pe internet. Poate că te-ai adaptat la asta, poate că-ți lipsesc colegii, dar cu siguranță te bucuri sau te-ai bucurat la un moment că nu mai pierzi timpul în trafic.

Specialiștii Kaspersky susțin, însă, că există niște pericole de care să ții cont. Pe măsură ce practicile de distanțare socială devin tot mai comune, există posibilitatea ca viața privată și cea profesională să devină una și aceeași. Așa s-a ajuns la concluzia că jumătate dintre angajații chestionați în cadrul unui studiu au declarat că urmăresc conținut pentru adulți pe aceleași dispozitive pe care le folosesc pentru a lucra de acasă.

Iar asta s-ar putea dovedi, de fapt, cea mai mare prostie.

Ce nu trebuie să faci când lucrezi de acasă

Studiul Kaspersky arată că jumătate (51%) dintre cei care lucrează de acasă și care au început să urmărească mai mult conținut pentru adulți, recunosc că au făcut acest lucru pe aceleași dispozitive pe care le folosesc în scopuri legate de muncă.

E, într-adevăr, de o „nouă normalitate”, dar există niște pericole. Aproape o treime (31%) dintre angajați au declarat că își petrec mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica