Cea mai importantă dotare de pe OnePlus 9, dezvăluită: totul începe de la acest parteneriat

0 0


OnePlus 9 va fi dezvăluit pe 23 martie. Odată cu acest model, compania face un pas înainte în ceea ce privește performanța camerei foto. Dacă Huawei are parteneriat cu Leica, OnePlus are unul cu Hasselblad.

Pentru cine nu știe, Hasselblad e producătorul camerelor folosite de primii oameni care au ajuns pe Lună. Sigur, din anii ’60 până în prezent, compania n-a dus-o chiar așa de bine. Dar tot produce camere performante. Acum, vom vedea un pic din acea expertiză în OnePlus 9.

Conform producătorului de telefoane, investește 150 milioane de dolari în dezvoltarea camerelor foto în următorii trei ani. Performanța foto-video e cea la care n-a prea excelat, în comparație cu Apple, Huawei sau Samsung. Parteneriatul cu Hasselblad ar putea ajuta.

Hasselblad Camera for Mobile pe OnePlus 9 (și următoarele telefoane)

În ultimii 80 de ani, Hasselblad a fost un pionier în tehnologii de înaltă performanță și s-a impus ca un lider mondial în camerele digitale și obiectivele de format mediu digital. Produsele sunt cunoscute pentru calitatea fără compromis a imaginilor, designul scandinav și o mecanică precisă, cu care au câștigat încrederea unora dintre cei mai mari fotografi din lume și au captat unele dintre cele mai memorabile imagini din lume, cum ar fi primii pași ai oamenilor pe Lună.

Sigur, pe telefoane nu vorbim chiar de același lucru. În ultimii ani a fost mai clară ca niciodată direcția: optimizări software și folosirea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica