Cea mai creativă metodă de a susține un concert live în pandemie

0 0

Pandemia care a afectat întreg globul ne-a pus la încercare imaginația și ideile originale. Ca să nu dea faliment și să păstreze, în același timp, măsurile de prevenire a infectării cu virusul, multe business-uri s-au adaptat situației. Unul dintre cele mai afectate domenii a fost cel al entertainment-ului. Astfel, un concert s-a desfășurat în cel mai incredibil mod.

Concertele s-au interzis sau au fost constrânse de anumite reguli peste tot. Trupele au încercat să bucure oamenii prin variante unele mai inovative decât altele. Astfel, trupa rock The Flaming Lips a susținut un concert în Oklahoma City, unde toată lumea, inclusiv publicul și interpreții, a fost sigilată în propria sa bulă de plastic.

Este cu siguranță neobișnuit și pare genul de lucru cu care nu prea poți să te obișnuiești imediat în timpul unui concert. Dar, după cum spune NME, bulele sunt un mod creativ de a susține un concert în timpul pandemiei COVID-19 fără a pune pe toată lumea de acolo în pericol grav.

 

 

View this post on Instagram

 

Yessss!!! Last night at @criterionokc !!! Thank you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Wayne Coyne (@waynecoyne5) on Oct 13, 2020 at 9:03am PDT

În clip poți observa cum solistul Wayne Coyne cântă pentru o mulțime de spectatori, la concert, care uneori încearcă să danseze, dar par în mare parte confuzi  și parcă nu știu ce să…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica