Cea mai controversată funcție din Google Assistant: poți să fii spionat de către cei din familie

0 2


Asistenții virtuali devin din ce în ce mai capabili, dar abilitățile care fac unora viața mai ușoară, s-ar putea să fie o sursă semnificativă de stres pentru alții.

În ultimul an, Google a lansat mai multe gadgeturi inteligente pentru casă, boxe, tablete și nu numai. Toate vin dotate cu asistentul virtual Google Assistant. Acestea nu sunt menite neapărat să le manipulezi, ci doar să vorbești cu el, pentru a-ți oferi rapid informații și a-ți reda conținut dintr-o varietate semnificativă de surse.

În România, poate nu ești atât de obișnuit să interacționezi cu asistenți virtuali, dar aceste dispozitive sunt fascinante, mai ales pentru copiii care văd că cineva le răspunde la orice, fie și în engleză.

Cea mai recentă actualizare adus Nest Hub vizează întreaga familie și interacțiunea dintre membrii ei, inclusiv prin Google Assistant. Cu noul Family Notes, puteți să partajați notițe în casă sau să vă vă transmiteți un mesaj. Dacă ai o listă de activități pentru cel mic, este mai ușor să i le lași scrise.

Cea mai ciudată, controversată și ușor de atacat funcție este una care sporește abilitatea copilului de a te monitoriza. Prin intermediul Google Assistant, poate întreba Nest Hub unde ești sau în cât timp ajungi acasă. Pentru a te afișa pe o hartă, va combina informații din Google Maps și Life360. Având în vedere efortul din spatele integrării acestei opțiuni, nu se va rezuma doar la Nest Hub. În…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica