Cea mai ciudată telecomandă de TV din lume face mai multe decât crezi

0 5

În cazul în care ai pierdut vreodată o telecomandă de TV prin casă, te vei bucura să afli că cei de la Sony au găsit cea mai ostentativă soluție la această problemă ”clasică”.

Cei de la Sony au inventat de curând un gadget pe care îl poți defini ca o telecomandă de TV și așa este descris în materialele de marketing, dar face mult mai mult decât atât. Scopul ei principal este de a-ți face viața mai ușoară, fâcându-ți imposibilă posibilitatea de a o pierde. Faptul că funcționează și ca o boxă pare un bonus.

Gadgetul neobișnuit ilustrat în imaginea de mai sus a fost descoperit de cei de la The Verge, în contextul în care, cel puțin momentan, este disponibil doar în Japonia. Aceasta este o telecomandă de TV cu toate butoanele pe care te aștepți să le găsești pe o telecomandă tradițională, dar este masivă, pentru că funcționează ca boxă wireless, când ai terminat de interacționat cu televizorul.

Partea cea mai drăguță, în opinia mea, constă în rotița de volum. Aceasta pare să fie analogică și îți aduce aminte de vremurile de mult apuse în care orice interacțiune cu un volum, de pe orice echipament audio, era de această formă.

O altă funcție intersantă a gadgetului este derivată din utilizarea lui ca boxă de distanță pentru TV. Astfel, pornești un film și în loc să-ți umpli casa de volum puternic sau să-ți trezești vecinii, sunetul discret îți este emis de boxa pe care o ai lângă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica