Cea mai ciudată decizie a HBO: numai aici nu îți găseai serialele preferate

0 0

HBO face eforturi semnificative pentru a-și promova serviciul de streaming HBO Max, chiar dacă asta înseamnă îmbrățișarea unor rețele de socializare mai mult sau mai puțin obscure, în scopuri comerciale.

HBO Max continuă să fie un serviciu de streaming foarte popular, chiar dacă nu este disponibil în fiecare colț al mapamondului. Ca referință, în țara noastră, majoritatea producțiilor de pe Max le găsești pe HBO Go. De acum înainte, însă, vei vedea primele episoade ale show-urilor din portofoliul gigantului american și pe Snapchat.

Poate nu ai folosit Snapchat niciodată sau nu ai mai îmbrățișat platforma de ceva timp. Indiferent de situație însă, ai un motiv cât se poate de bine definit pentru a-i mai da o șansă. De acum înainte, poți urmări episoadele pilot împreună cu până la 63 de alți utilizatori ai rețelei de socializare.

HBO Max colaborează cu Snapchat să te convingă să te abonezi

HBO Max a găsit un nou mod de a te convinge să dai o șansă serialelor de pe alternativa la Netflix. Începând de astăzi, poți vedea episoade pilot ale unor seriale precum Game of Thrones, Lovecraft Country sau Gossip Girl prin intermediul aplicației Snapchat. Mai mult decât atât, poți face un fel de petrecere de vizionare și, în timp ce te uiți la episodul efectiv, ai posibilitatea de a socializa în format text cu până la 63 de alte persoane.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, în contextul în care Snapchat este…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica