Cea mai așteptată și utilă funcție adăugată de Google serviciul Maps

0 10


Google Maps devine o aplicație tot mai utilă atunci când călătorești și, cu siguranță, vei aprecia cea mai nouă funcție de orientare.

Mersul pe jos este absolut necesar pentru a descoperi un oraș și a te orienta, mai ales când ești în vacanță într-un loc nou. Ca să te ajute să te orientezi mai bine, Google a implementat funcția Live View prin care primești indicații de orientare cu ajutorul realității augumentate.

Noua funcție Live View îți arată în ce direcție să mergi, cu ajutorul săgeților și indicațiilor suprapuse imaginilor din realitate, pe care le vezi prin camera foto a telefonului.

Cum folosești săgețile de orientare pe Google Maps

Alegi destinația, selectezi ca mijloc de călătorie mersul pe jos, iar apoi apeși pe butonul albastru „Porniți RA”. Se va deschide camera telefonului, iar pe imaginile live vor fi suprapuse indicațiile de navigație.

Funcția a fost anunțată în urmă cu ceva timp, dar era disponibilă doar pe telefoanele Google Pixel, Live View se va regăsi începând de săptămâna aceasta pe toate telefoanele Android sau iPhone care dispun de tehnologia AR.

Ce telefoane sunt compatibile cu această tehnologie? Destul de multe: modele Samsung S7, S8, A3, A5, dar și cele mai noi telefoane. Și în cazul Huawei situația e ok și vei putea folosi această funcție pe Mate 20 Lite, P30, Nova 4 etc. Vezi aici lista completă cu mărcile de telefoane și cu modelel compatibile.

Live View este…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica