Ce vezi la cinema după ce redeschid cinematografele: ce se va întâmpla cu filmele

0 0

Relaxarea restricțiilor deja a început, ceea ce înseamnă că, în viitor, vei putea merge și la cinema. Totuși, lucrurile se vor schimba sermnificativ în industria filmului.

Pandemia de coronavirus a afectat cam toate industriile lumii, inclusiv pe cea a filmului. Mai multe filme și seriale au fost puse pe pauză din cauza crizei, pentru încercarea limitării răspândirii virusului. De asemenea, odată cu închiderea cinematografelor, filmele nu au mai putut fi nici ele proiectate pentru publicul larg, chiar dacă erau gata. Chiar dacă cinematografele încep să se redeschidă, revenirea la normal rămâne o situație complicată.

Studiourile de producție s-au văzut nevoite să facă schimbări. Pe de-o parte, în loc să-și prezinte filmele la cinema, unele studiouri s-au orientat către alte modalități de a-și prezenta produsele finale: pay-per-view sau on-demand. Altele n-au riscat și pur și simplu și-au amânat datele de lansare, în timp ce altele au experimentat cu modelele tradiționale de distribuire a filmelor, însă au modificat puțin parcursul tipic pe care un film îl are de la studio, până la televizoarele de acasă ale telespectatorilor.

Premiera la cinema a filmelor

Deși cinematografele ar urma să se redeschidă, e posibil ca studiourile să nu vadă profitabilă o premieră obișnuită.

Pentru respectarea distanțării sociale, felul în care vom merge la film se va schimba semnificativ. Vobim despre mai puține persoane în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica