Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți deschizi depozit de economii online: dobânzile diferă

0 7

În contextul pandemiei, oamenii au început să-și facă depozite de economii online, iar băncile au început să recompenseze depozitele constituite online cu dobânzi cu 0,10 -1% mai mari decât dobânda practicată de bancă la un depozit tradiţional. Iată ce trebuie să știi dacă vrei să îți deschizi depozit de economii online.

Tinerii şi persoanele cu vârsta până în 45 de ani sunt cei care preferă această formă de economisire. Iată care sunt băncile care oferă cele mai mari dobânzi la depozitele online.

Cele mai mari dobânzi la un depozit de economii online

Cea mai mare ofertă pentru depozitele online o oferă TBI Bank, de 3,60% pe an, faţă de 3,20% pe an, pentru depozitele deschise la ghişeul băncii. Excepţie face Patria Bank care, pentru clienţii noi care aleg să economisească prin această bancă, dobânda este de 4,07% în online faţă de 3,25% la depozitele existente dar care sunt tot online, conform Economica.

Intesa SanPaolo Bank oferă, la rândul său, o dobândă de 3,30% pe an în online faţă de 3,04% pe an la ghişeul băncii. Urmează apoi CEC Bank care oferă 3,10% pentru depozitele online faţă de 3% la ghişeul băncii.

De asemenea, pe locul al cincilea, din punctul de vedere al dobânzii la depozitele online, se situează Libra Bank, cu 3,04%.

Apoi, băncile mari din top 10 oferă dobânzi în jurul valorii de 1% şi nu toate au în ofertă constituirea de depozite 100% online. Dintre cele care au depozite online,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica