Ce se-ntâmplă cu angajații băncilor: modul lor de lucru te va afecta

0 0

Pandemia ne-a determinat să reconsiderăm modul de a lucra. Acum, companiile abordează, în general, lucrul hibrid. Iată ce se-ntâmplă cu angajații băncilor și cum te va afecta modul acestora de a munci.

“În urma unui sondaj efectuat printre proprii angajaţi, departamentul de resurse umane a decis ca din septembrie angajaţii băncii vor lucra în sistem hibrid: teleworking combinat cu munca de la birou”, a declarat Andreea Voinea, director executiv Resurse Umane BCR la evenimentul „SmartWork” – BCR Expert Hub, citată de Economica.net.

Pentru cei din centrală va fi permisă munca de acasă de la o zi la trei zile pe săptămână, în funcţie de tipul acesteia. Angajaţii din rețeaua teritorială vor munci de acasă o zi pe saptămână sau chiar una la două săptămâni.

În urma sondajului printre angajaţii băncii a rezultat că aproximativ 45% dintre angajaţii BCR şi-ar dori să continue să lucreze de acasă, cu preferinţe diferite, în funcţie de unde sunt în bancă, a declarat directorul de Resurse Umane al BCR.

90% dintre angajaţii BCR au spus că în viitor vor să vadă elemente de flexibilitate în viaţa lor. În proporţie medie de 45% şi-ar dori să continue să lucreze de acasă, cu preferinţe diferite în funcţie de unde sunt în bancă.

Cum vor lucra angajații băncilor din septembrie

Zona de IT îşi doreşte mai mult teleworking decât celelalte zone, deci undeva peste 60%.

„Am avut discuţii intense pe acest subiect şi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica