Ce se întâmplă în camera tăcută. De ce a costat 1,5 milioane de dolari iar oamenii nu pot sta mai mult de 45 de minute?

0 8

Sursa: Financiarul.ro.

Oamenii nu pot rezista mai mult de 45 de minute în camera tăcută de la Microsoft. Explicația poate părea una șocantă dar este un adevăr necunoscut.

Această încăpere, camera tăcută sau anecoică este localizată în campusul Redmond de la Microsoft. Aceasta este utilizată pentru realizarea a foarte multe proiecte, însă, în momentul în care vine vorba despre efectului asupra comportamentului uman, lucrurile stau complet diferit.

Suprinzător sau nu, nici măcar iubitorii de liniște nu ar fi încântați să stea în acea cameră. Camera mai este folosită și la calibrarea mouse-urilor deoarece click-ul se aude foarte bine în acea încăpere, dar și la testarea căștilor audio produse de către companie.

Această cameră este atât de lipsită de zgomot încât angajații Microsoft o declară o cameră înfricoșătoare și că nu pot petrece mai mult de o oră în interiorul acesteia.

Au fost oameni care au pășit în interiorul acesteia nu doar sub statulul de angajați. Cei care au făcut asta au declarat că erau pur și simplu șocați de cât de tare își puteau auzi respirația și până și stomacul. Un angajat Microsoft a spus că o persoană a ieșit din încăpere după un singur minut.

„Sunt mulți care nu pot face față, deprivarea de simțuri le afectează creierul”, a mărturisit bărbatul. Specialistul a mai precizat că recordul cunoscut de către Cartea Recordurilor Guiness este unul scurt. „Este cel…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica