Ce se întâmplă cu iPhone din cauza epidemiei coronavirus din China

0 0

Coronavirusul din China a speriat o lume întreagă și riscă să cauzeze efecte nedorite în economia mondială. Îngrijorările ajung până la Apple, care ar putea avea probleme cu producția de iPhone.

Din cauza epidemiei de coronavirus din China, lanțurile de aprovizionare sunt puternic afectate. Muncitorii au întrerupt lucrul în multe regiuni ale Chinei și multe fabrici și unități de producție au intrat în concediu forțat.

Efectele negative se simt până la Apple. Producătorul american a recunoscut, în mod oficial, că producția de iPhone-uri este afectată.

Probleme pentru Apple

Reprezentanții Apple se declară extrem de îngrijorați în legătură cu situația din China. Gigantul a anunțat că epidemia de coronavirus a afectat producţia de iPhone şi a scăzut vânzările în ţară.

„Munca începe să se reia în China, dar revenirea la condiţiile normale este mai lentă decât anticipam”, se arată în comunicat transmis de Apple.

Apple se referă la locațiile de pe teritorul Chinei, unde se produc componente pentru iPhone. Chiar dacă ele sunt localizate în afara provinciei Hubei, activitatea nu reintră în normal conform estimărilor. „(…) se reia mai lent decât am anticipat şi aceste deficienţe de aprovizionare cu iPhone vor afecta temporar veniturile în întreaga lume”, transmit reprezentanții Apple.

Din cauza crizei din China, producătorul estimează că veniturile pe trimestrul care se încheie în luna martie vor fi mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica