Ce s-a întâmplat în Stranger Things, ca să fii gata pentru sezonul 3

0 14

Sezonul trei din Stranger Things se întoarce pe 4 iulie și este normal să fii entuziasmat. Dacă ai uitat ce s-a întâmplat, îți povestim noi.

A trecut mai bine de un an de la al doilea sezon Stranger Things așa că ne-am gândit că ar fi bine să-ți trecem în revistă ce s-a întâmplat în primul sezon și în sezonul doi, în caz în care ai uitat sau poate nu le-ai urmărit și vrei să treci direct la trei.

Stranger Things – sezonul 1

Oamenii de știință de la Hawkings National Laboratory au eliberat din greșeală o creatură ciudată și periculoasă atunci când au încercat să deschidă un portal către o nouă dimensiune (Upside Down). Creatura l-a răpit pe puștiul Will Byers, dar și pe adolescenta Barbara Holland și i-a dus în dimeniunea de unde venise.

Prietenii lui Will au descoperit ceea ce s-a întâmplat cu el datorită lui Eleven, o fata cu puteri supranaturale pe care le-a dobândit în urma unui experiment secret al americanilor. Mama lui Will, Joyce Byers (Winona Ryder) și cu polițistul local Jim Hopper l-au salvat pe Will.

Creatura a rămas în libertate și puștii au pus la cale un plan prin care să o elimine. Asta în timp ce agenți guvernamentali încercau să o prindă pe Eleven. În schimb, ea își folosește puterile și face ca monstrul să dispară, dar odată cu acesta și Eleven este transă în Upside Down.

După toată această nebunie, totul revine la normal, însă Will nu spune că începe să aibă tot felul de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica