Ce preț va avea iPhone 11 în România la Orange, eMAG, Vodafone și alții

0 26

Apple a introdus noile telefoane. Sunt trei modele iPhone 11. Dacă vrei un preț pentru iPhone 11 în România, ei bine, avem și așa ceva. Apple a comunicat oficial prețurile pentru toate modele și e destul de simplu să afli cât te va costa unul la noi.

  • Cât costă telefoanele pe care Apple încă le vinde, de la iPhone 8 la iPhone 11 Pro Max

La ora publicării acestui articol, Apple n-a comunicat nici disponibilitatea, nici ce preț are iPhone 11 în România. Așa că am folosit prețurile din 2018, dat fiind că la nivelul Statelor Unite ale Americii au rămas aproximativ aceleași. Sigur, noi suntem în Uniunea Europeană și difera un pic.

Ce preț ar avea iPhone 11 în România la eMAG

iPhone 11 va fi la precomandă din 13 septembrie. Va fi în magazine din 20 septembrie și e de așteptat ca acest calendar să fie respectat și în România, declat cu o săptămână, cum s-a întâmplat în urmă cu un an. Asta înseamnă că la noi ar fi la precomandă din 20 septembrie. Rămâne de văzut dacă se întâmplă așa.

O excepție însemnată a fost iPhone X, prezentat în septembrie și lansat abia în noiembrie. N-a fost cazul în 2018, cu modelele iPhone Xs.

eMAG a avut pentru lansare o pagină dedicată, dar nu una cu prețuri și disponibilitate. Dar eMAG are un Apple Shop oficial, iar recent l-a deschis pe cel mai mare. Astfel că e cel mai de încredere partener, dintre magazine, pentru Apple.

În 2018, când iPhone Xs au fost anunțate cu prețuri…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica