Ce pățești dacă îți disprețuiești locul de muncă: de ce ar trebui să-ți dai demisia

0 4

Dacă ai o problemă cu locul tău de muncă, ești departe de a fi singur. Problema cu acea situație nu ține însă doar de supărare și eventuala depresie provocată de șeful care nu te înțelege. În mod autentic, te expui la niște probleme de sănătate cât se poate de reale.

Prea puțini oameni sunt mulțumiți de ce se întâmplă la locul lor de muncă, ce fac acolo, cum se comportă șeful în relație cu ei și multe altele. Unii sunt suficient de norocoși încât să-și poată da demisia într-un set de circumstanțe dificil, dar numărul lor este mic. Cei mai mulți se consumă pe interior, se frustrează, devin cătrăniți în relația cu membrii familiei și, mai mult decât atât, își strică sănătatea pentru un loc de muncă. Satisfacția și entuziasmul pentru ceea ce se petrece la birou, la restaurant, la service-ul auto sau în fabrica de piese auto este mai important pentru tine decât ai crede la prima vedere.

Impactul unui job dezastruos asupra sănătății tale a fost confirmat de Jeffrey Pfeffer, un cercetător de la Stanford, într-o lucrare recentă. Din păcate, problemele la care te expui sunt multe și ai fi mai câștigat dacă stai acasă câteva luni până îți găsești ceva mai bun pentru sufletul tău, decât să dai banii pe medicamente.

Problemele de sănătate la care te expui dacă nu-ți place locul de muncă

  1. Lipsa de somn este primul semn al faptul că ai niște zile grele la muncă. Nu mai poți să te odihnești…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica