Ce înseamnă că Netflix domină piața de streaming pentru Apple, Disney și HBO

0 5

Netflix a dominat ani la rândul piața serviciilor de streaming video. E o piață care, din 2020, va deveni extrem de aglomerată, cu noi servicii lansate de Apple, Disney și HBO. Numai că analiștii se așteaptă, de fapt, la o piață extrem de fragmentată.

Tim Cook vrea ca Apple să nu mai fie atât de dependentă de vânzările de telefoane și alte dispozitive mobile. Așa că a făcut un pariu de câteva miliarde de dolari în piața serviciilor de streaming video, o piață dominată de Netflix. A lansat, de la 1 noiembrie, Apple TV+, un serviciu care, deocamdată, n-a ajuns și în România.

Pe 12 noiembrie, va intra în scenă și Disney+, platformă care conține mai toate titlurile copilăriei tale. Iar de anul viitor, din luna mai, HBO lansează HBO Max, platformă sub care va reuni toate direcțiile digitale din acest moment – de la HBO Go la HBO Now.

Ce-și propun toate aceste servicii? Păi…cam ceea ce și-a propus și Netflix și a reușit. Să adune cât mai mulți abonați și să „fure” din publicul televiziunilor clasice prin cablu. Până când vom afla dacă vor reuși sau nu, hai să arunci o privire pe ce obiective au aceste servicii în următorii ani.

Cum vor Apple, Disney și HBO să se bată cu Netflix

Din 2020, piața serviciilor de streaming video va fi deveni extrem de aglomerată. Și fiecare jucător va încerca să aibă o felie cât mai mare. Disney+, spre exemplu, se lansează pe 12 noiembrie și obiectivul ar fi ca, până în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica