Ce funcție îți blochează Apple dacă îți repari iPhone-ul singur

0 4

Apple vrea să se asigure că îți duci iPhone-ul la service-urile lui și ia măsuri care nu-ți vor plăcea în această privință.

Compania încearcă să îi convingă pe oameni cu forța să nu-și mai repare singuri telefoanele. Astfel, blochează pe iPhone funcția care îți arată starea bateriei în cazul în care detectează că dispozitivul are o baterie care nu a fost instalată de Apple însăși.

Așadar, în cazul în care ți se strică bateria telefonului și preferi să o schimbi de unul singur sau poate să o duci într-un service întâmplător, Apple blochează această opțiune pentru tine. Vei vedea acest mesaj: „Nu s-a putut verifica dacă acest iPhone are o baterie Apple originală. Informații legate de sănătate nu sunt disponibile pentru această baterie”.

Partea și mai proastă e că mesajul va apărea indiferent dacă bateria pe care o instalezi singur pe dispozitiv este una originală sau nu. Singurul scenariu în care nu ți se va tăia accesul îl reprezintă schimbarea bateriei la un service autorizat Apple.

Apple blochează o funcție pe iPhone dacă ți-l repari pe cont propriu

În acest sens, compania a dezvoltat un software care detectează dacă bateria de pe iPhone-ul tău a fost instalată fără coduri de autentificare oficiale. Această problemă afectează modelele de iPhone XR, XS și XS Max pe care rulează iOS 12 sau iOS beta. În trecut compania a mai pus anumite limite utilizatorilor produselor Apple în cazul în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica