Ce filme tari să vezi weekendul ăsta dacă nu mergi la Waha Festival

0 15

Dacă nu ești în drum spre Waha Festival și rămâi în București atunci poți să-ți „omori” timpul cu câteva filme la cinematograf.

Te-ai întrebat cum ar fi viața fără Beatles și fără muzica lor? Cum ar fi dacă tu ai fi compus toate acele hituri? De la idee asta pornește cel mai nou film al lui Danny Boyle (Slumdog millionaire, Trainspotting etc) numit Yesterday, după celebra melodie a Beatles. Este o comedie romantică la care ar trebui să mergi, mai ales dacă ești fanul trupei britanice. Îl găsești în toate cinematografele din București, la mai multe ore.

Sunset sau Apusul de László Nemes a fost nominalizat la mai multe festivaluri de filme și a câștigat și câteva premii. Filmul spune povestea tinerei Irisz Leiter ce ajunge în Budapesta, în speranța de a se angaja într-un magazin de pălării care a aparținut răposaților ei părinți. O dramă istorică în care joacă și românul Vlad Ivanov. Este sămbătă, 13 iulie, de la 15:30 la Elvire Popesco sau la Cinema City Cotroceni de la 18:50, dar și duminică de la aceeași oră.

Richard al-III-lea este un film regizat de Laurence Olivier în 1955, are o nominalizare la Oscar, un premiu Globul de Aur și trei premii BAFTA. Laurence Olivier este Richard al-III-lea, iar Clair Bloom este Lady Anne. Ar trebui să-l vezi dacă-ți plac operele Shakespeariene. Este la Cinemateca Eforie pe 13 iulie de la ora 13:00.

Dacă vrei altceva istoric, tot de la Olivier, atunci poți să veziCiteste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica