Ce filme și seriale noi vor apărea pe Netflix în iulie. Toate noutățile

0 51


Iulie mai are puțin și ajunge, iar Netflix ți-a pregătit o pleiadă de seriale și filme care să te facă să nu mai vrei să pleci în concediu.

La fel ca în fiecare lună, pe Netflix vin și pleacă filme și seriale, iar luna aceasta se anunță una fierbinte. Dacă nu ți-ai luat câteva zile libere de la serviciu poate ar trebui ca să poți să faci „binging” pe Stranger Things 3 sau pe Casa del Papel.

Ce filme și seriale Netflix originale o să vezi în iulie

01 IULIE 2019

Designated Survivor: 60 days 

Un remake al celebrului serial american Designated Survivor, unde acțiunea se petrece de această dată în Coreea de Sud.

Katherine Ryan: Glitter Room

Într-un stand-up incisiv filmat în Los Angeles, Katherine Ryan discută despre bărbați, vânzarea de prăjituri, regalitate, teste ADN și altele.

02 IULIE 2019

Bangkok Love Stories: Objects of Affection 

Un depanator de computere amabil se îndrăgostește de o artistă graffiti descurcăreață. Tulburarea de personalitate a acesteia se înrăutățește după ce este martora unei duble omucideri.

Bangkok Love Stories: Plead 

În cartierul Chinatown din Bangkok, un expert în marketing digital se îndrăgostește de o ghicitoare oarbă, dar iubirea lor este predestinată să se încheie cu un dezastru.

03 IULIE 2019

The Last Czars 

Atunci când, la începutul secolului XX, Rusia este cuprinsă de tulburări sociale, Nicolae al II-lea rezistă schimbării, provocând o revoluție și sfârșitul unei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica