Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix în aprilie

0 1

Netflix are o listă de filme și seriale noi pregătite pentru tine în luna aprilie, de care să te bucuri în caz că vom sta acasă și luna care urmează.

Suntem în plină pandemie, izolare la domiciliu și carantină, așa că una dintre cele mai utile servicii din această perioadă sunt cele oferite de platformele de streaming. Cea mai populară de la noi e Netflix și îți aduce și în luna aprilie câteva titluri noi de care să te bucuri cât stai acasă.

Filme și seriale originale care apar pe Netflix în aprilie

1 APRILIE 2020

David Batra: Elefanten I Rummet / Elefantul din sufragerie

Comedianul suedez David Batra intră în detalii și descrie jucăuș beneficiile și dezavantajele căsătoriei cu un lider politic proaspăt demisionat.

How to Fix a Drug Scandal / Chimistă sau consumatoare?

Crimele șocante puse la cale de doi chimiști afectează sistemul judiciar al statului și schimbă definiția justiției pentru avocați, autorități și mii de deținuți.

Nailed It! / La fix!: Sezonul 4

Gazdele pe care le adori și harababura pe care ți-o dorești. Bine ai revenit în bucătăria serialului „La fix!”, în care oricine, dar chiar oricine poate câștiga.

Sunderland ‘Til I Die / Sunderland până la moarte: Sezonul 2

După două sezoane consecutive pline de eșecuri, Sunderland speră să-și revină odată cu noul sezon din divizia a treia de fotbal din Anglia.

The Iliza Shlesinger Sketch Show / Iliza Shlesinger: Scheciuri

Iliza Shlesinger…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica