Ce e Regdanvimab: noul tratament anti-COVID este analizat pentru folosire în UE

0 4

În plus față de toate eforturile companiilor de medicamente care lucrează la foc continuu pentru dezvoltarea de noi vaccinuri, mai multe companii caută soluții de tratamente pentru virus. Un anunț în acest sens tocmai a fost făcut despre un nou tratament care este încă în procesul de analizare.

Speranțe pentru noul tratament COVID

Astfel, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a început miercuri analizarea în timp real a datelor privind Regdanvimab. Este un medicament pentru tratarea COVID-19 cu anticorpi monoclonali, dezvoltat de compania farmaceutică sud-coreeană Celltrion, notează Agerpres.

Decizia de a lansa procesul de „revizuire continuă” se bazează pe rezultatele preliminare ale unui studiu în curs care analizează capacitatea medicamentului de a trata boala provocată de coronavirus, potrivit EMA. Totuși, procesul de revizuire nu presupune automat ca Agenţia Europeană de Evaluare să emită o concluzie asupra beneficiilor şi a riscurilor medicamentului.

Experţii EMA nu au evaluat ansamblul datelor complete, astfel încât este prea curând pentru a emite concluzii privind siguranţa, eficienţa şi calitatea acestui medicament pentru a autoriza comercializarea sa în Uniunea Europeană.

EMA a început să evalueze primul lot de date care provin de la testele pe animale (date neclinice) şi teste clinice, pe lângă datele privind calitatea medicamentului, a precizat agenţia, care va analiza informaţia asupra acestui tratament cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica