Ce e Google Shopping, serviciul care te face dependent de motorul de căutare

0 3

Google e un gigant care e pe cale să se facă și mai mare de atât. Are un nou serviciu denumit Google Shopping care va schimba complet modul în care faci cumpărături pe internet și care ar putea reduce din puterea Amazon pe acest sector.

Luna aceasta, compania americană a lansat Google Shopping în Statele Unite și a venit cu noi funcții pentru acest nou serviciu. Unele care aduc foarte tare cu ce face Amazon în prezent. Ceea ce te face să crezi că planul Google e să concureze direct cu gigantul lui Jeff Bezos pe această zonă.

Google caută să se urce în trenul e-commerce, iar baza de date pe care o are la dispoziție i-ar putea asigura succesul.

Cum funcționează Google Shopping

Deocamdată, Google Shopping e un serviciu disponibil doar în Statele Unite, dar s-ar putea răspândi rapid în toate colțurile lumii. E testat prima dată acasă, dar ar putea depăși granițele țării în viitorul apropiat.

Noul serviciu le permite celor de la Google să se folosească de puterea pe care o au grație motorului de căutare pentru a le oferi clienților și experiențe de cumpărături. Atât online cât și offline. Dacă iei în calcul că doar 22% dintre utilizatori se declară mulțumiți de nivelul de personalizare pe care-l primesc atunci când cumpără online, atunci mișcarea Google s-ar putea dovedi un succes.

Mai ales că americanii știu atât de multe lucruri despre tine. Ce face concret Google?

  • Va oferi recomandări de produse pe baza a ceea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica