Ce are special mașina care te scapă de aglomerația din trafic

0 0


De câte ori ți-ai luat mașina ta cu patru sau cinci locuri și te-ai plimbat singur? Mai des decât ți-ar plăcea să recunoști, probabil. Aproximativ 90% dintre persoanele care călătoresc cu mașina, camionul, duba sau motocicleta conduc singure, potrivit Biroului de recensământ al SUA.

Pe lângă faptul că spațiul mașinii este irosit, mai intervine o problemă. Ocupi mai mult loc în trafic. Până la urmă, dacă ești singur în mașină, de ce să ocupi cinci locuri?

Din aceste motive, în Los Angeles a apărut un nou tip de vehicul. SOLO, este un fel de combinatie între o motocicletă și o mașină și are doar un singur loc.

Vehiculul SOLO: mașină sau motocicletă?

Cu două uși, trei roți și baterii care îl conduc la o viteză maximă de 80 de mile pe oră, cu o autonomie de 100 de mile pe încărcare, micul vehicul electric vizează LA și este oferită pe piață de ElectraMeccanica. Producătorul auto își desfășoară activitatea doar în LA în acest moment, deși compania intenționează să se extindă în restul țării în termen de doi ani.

SOLO ocupă doar un sfert din spațiul unui SUV tipic și arată ca o mașină din față, cu grila și farurile obișnuite. Cu toate acestea, dacă te uiți din spate, vehiculul seamănă mai mult cu o motocicletă, atunci când vezi o singură roată în spate.

Din punct de vedere tehnic, SOLO este o motocicletă complet închisă, așa cum este înregistrată și asigurată în California.

Cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica