Cazul Pro România | De ce e Ponta surprins că trădătorii trădează?

0 1


E agitație mare în interiorul Pro România, formațiunea lui Victor Ponta apărută de nicăieri. Sunt pe acolo niște trădări, iar fostul premier se declară uimit. Poate a uitat cu cine și-a format acest partid. De ce are alte așteptări?

Votul de încredere dat de Parlament Guvernului Orban a scos la iveală și frustrările din interiorul formațiunii conduse de Victor Ponta. Echipa de guvernare a PNL a trecut, de fapt, și cu votul unor aleși de la Pro România, care au ignorat ordinul de partid.

Victor Ponta spusese clar că niciun reprezentant al partidului său nu va vota Executivul Orban. Se trasase o direcție clară în această zonă. Altfel au stat lucrurile în Parlament. Iar Victor Ponta, fostul premier ce-și dorește reafirmarea pe scena politică, a fost lăsat cu ochii în soare.

Și nu de parlamentari necunoscuți. De cei din prima linie.

Victor Ponta, trădat de apropiați

Înainte de votul din Parlament, primul care a ieșit la rampă a fost Mihai Tudose. Cel pe care Ponta l-a racolat din aripa anti-Dragnea din PSD și pe care l-a făcut europarlamentar. Au fost zvonuri cum că acesta se opune ordinelor date de la partid, care spuneau clar că niciun parlamentar Pro România nu votează Guvernul.

Ulterior,Tudose a încercat să calmeze spiritele și să spună că nu s-a înțeles cu Orban sub nicio privință și n-are de gând să voteze noul Guvern.

N-a făcut-o. Dar au făcut alți colegi din partid. Opt la număr: Sorin Cîmpeanu, Daniel…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica