Cazul de dispariție din 1997, rezolvat în 2019 cu ajutorul Google Maps

0 4

Google Maps este o aplicație extrem de utilă, însă probabil nu te-ai fi gândit că ar putea fi folosită și într-o asemenea situație.

Rămășițele unui bărbat care a dispărut acum mai bine de 20 de ani au fost descoperite acum, iar tehnologia a jucat un rol crucial în acest proces.

Dispariția luii William Moldt a fost raportată pe 7 noiembrie 1997. Polițiștii au început o investigație în acest sens, însă nu au reușit să rezolve cazul. Bărbatul avea 40 de ani și nu s-a mai întors acasă după o noapte petrecută în club. Acum, moartea sa a fost confirmată după ce rămășițele sale au fost descoperite într-un lac.

Cazul de dispariție rezolvat cu ajutorul Google Maps

22 de ani mai târziu, rămășițele sale au fost identificate cu ajutorul Google Maps, pe strada Moon Bay Circle din Wellington, statul Florida.

Descoperirea a fost făcută din greșeală de un fost rezident al cartierului care a folosit opțiunea Google Earth pentru a cerceta zona. Acesta a observat o mașină scufundată într-un iaz din spatele unor case. A anunțat apoi rezidentul actual al locuinței din apropiere, care a folosit o dronă pentru a vedea totul mai clar.

Acesta contactat apoi poliția, care a descoperit înăuntrul mașinii un schelet. În urma testelor, aceta s-a dovedit ulterior a fi al lui William Moldt, bărbatul dispărut acum 22 de ani.

Partea surprinzătoare e că mașina ar fi putut fi descoperită destul de ușor. Potrivit unui raport The Charley…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica