Câți kilometri noi de autostradă îți promite Guvernul Orban în 2020

0 2

La început de an, politicienii se întrec în promisiuni. Una dintre ele se referă și la zeci de kilometri noi de autostradă care s-ar putea deschide în 2020.

Guvernul vine cu promisiuni mari la început de an. Promite că va inaugura anul acesta mult mai mulți kilometri de autostradă decât anul trecut. Planurile sunt ambițioase și dau bine pe hârtie. În realitate, însă, lucrurile ar putea sta altfel.

Specialiștii de la Asociația Pro Infrastructura, cei care monitorizează lucrările mari de infrastructură, susțin că Guvernul lansează niște cifre irealizabile. Declarațiile ministrului Transporturilor legate de kilometrii noi de autostradă sunt contrazise.

Ce promite Guvernul în privința autostrăzilor

Guvernul insistă că va inaugura anul acesta nu mai puțin de 120 de kilometri de autostradă. Asta ar însemna de aproape trei ori mai mult decât ce a adus 2019. Ar fi un pas în față, numai că nu prea se realizează așa de ușor.

Printre prioritățile Guvernului se află, potrivit ministrului Transporturilor Lucian Bode, lotul Biharia – Borș din Autostrada Transilvania. După mini-lotul de autostradă de la granița cu Ungaria, ministrul a menționat loturile 1 și 2 din Autostrada Sebeș – Turda, un lot din Autostrada Ogra – Câmpia Turzii, Centura Bacău cu primii kilometri de autostradă din Moldova și tronsonul 2 din Drumul Expres Craiova – Pitești.

„Cei 5,35 kilometri de autostradă de la Borș până la Biharia sunt…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica