Câți bani pierzi când cumperi o Dacia nouă: calcul pentru Sandero și Duster

0 3

De cele mai multe ori, recomandarea e să cumperi mașină nouă, nu second hand, că vei avea mai puține probleme în primii cinci ani de folosire. În acest context, Dacia, cu prețurile destul de accesibile, stă bine. Ce se întâmplă, totuși, în timp și cât de mult se devalorizează?

Când te decizi să cumperi o mașină, indiferent că e Dacia, Volkswagen sau Citroen, trebuie să iei în calcul și devalorizarea în timp. Imediat ce-ai început s-o folosești, începe să-și piardă din valoare. Astfel, la o revânzare, evident că nu vei recupera decât o parte din bani. În acest context, o analiză din Germania îți arată cum stau două dintre cele mai populare modele de la Dacia.

Când vine vorba de performanța Dacia în Europa, Duster a fost al doilea cel mai vândut autoturism din Europa în august. Au fost înmatriculate 19.451 autoturisme, iar asta înseamnă o creștere cu 10,8% față de aceeași perioadă din 2018. Sandero a fost a patra cea mai vândută mașină din Europa, cu un volum de 17.764 unități, cu 2,5% mai multe decât în 2018. Cât de bine își mențin aceste două modele valoarea?

Contrar a ceea ce crezi, Dacia nu stă deloc rău la revânzare

Compania de analiză Bahr & Fess Forecasts susține că atât Dacia Duster, cât și Dacia Sandero sunt două modele care își mențin destul de bine valoarea. Asta și pentru că sunt ieftine.

În clasa B, Dacia Sandero 1.0 SCe a înregistrat cea mai mică pierdere din valoarea de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica