Cât va costa Samsung Note 20 și ce are special cel mai scump model

0 1


Samsung a anunțat deja un eveniment de tip Unpacked pe 5 august, când cel mai probabil vom afla toate detaliile despre seria Galaxy Note 20. Până atunci, avem câteva prețuri neoficiale.

Pe 7 iulie, Samsung a publicat un video pe YouTube în care doar a anunțat un nou Unpacked: 5 august 2020. Desigur, nu-i niciun detaliu că ar fi vorba de Galaxy Note 20, dar în clip apare un stylus și, ei bine, poți deduce de aici că-i vorba de cel mai așteptat telefon cu Android pentru această toamnă.

În doar o săptămână vom afla de ce există două modele, conform zvonurilor, dar și care-s diferențele. Până atunci, Ishan Agarwal a publicat pe Twitter câteva prețuri neoficiale pentru fiecare model în parte. Și, da, vorbim și de versiuni 5G.

Samsung Galaxy Note 20 și fiecare preț care contează

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Cea mai bună parte la această dezvăluire e că prețurile sunt în euro. Astfel, știi ceva mai bine la ce preț vei putea cumpăra telefonul în România. Pe listă a intrat și Galaxy Buds Live, o pereche nouă de căști wireless despre care Ishan susține că vor fi vândute la 189 de euro.

  • Note 20 4G ar costa 1.000 de euro
  • Note 20 5G ar costa 1.100 de euro
  • Note 20 Ultra 5G ar costa 1.350 de euro

Aceste prețuri sunt pentru versiunea de 256 GB. Pentru o versiune de 512 GB, prețul ar fi de aproximativ 1.500 de euro.

Potrivit MySmartPrice, diferențele ar fi la ecrane – cel mai ieftin model ar avea doar 60 Hz…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica