Cât de sigură este Tesla Model X: un bărbat spune că mașina i-a salvat viața într-un accident

0 0

Tesla se laudă cu niște mașini foarte sigure pentru pasageri, iar acest lucru a fost demonstrat și de experiența acestui șofer al unei Tesla Model X.

Un șofer american a împărtășit experiența unui accident de pe șosea în cadrul căruia, spune acesta, mașina i-ar fi salvat viața. Acesta povestește cum a pierdut controlul volanului în timpul unei călătorii din 2019 din sezonul rece, în timpul unei furtuni.

Șoferul susține că sistemul de frânare automată de pe Tesla Model X a încetinit mașina și nu i-a permis acesteia să plonjeze în râpă. Partea interesantă e că panta ar fi avut, de fapt, o înclinație de 70 de grade. Mașina nu avea activată funcția de Autopilot. Șoferul ține să menționeze și că orice altă mașină s-ar fi rostogolit dacă ar fi fost în locul acesteia.

Cât de sigură este Tesla Model X

Vehiculul este considerat unul dintre cele mai sigure din lume. De altfel, în 2017, mașina a fost desemnată cel mai sigur SUV în cadrul testelor Administrației Naționale de Siguranță a Traficului Autostrăzilor (NHTSA). A primit un rating de cinci stele pentru toate…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica