Cât de productiv ești când lucrezi de acasă: ce ar trebui să învețe angajatorii din pandemie

0 0

E o perioadă în care multă lume lucrează de acasă, iar soluțiile digitale au demonstrat că, în multe domenii, nu e nevoie neapărat ca angajații să stea în același loc.

În perioada pandemiei de coronavirus, multe business-uri s-au văzut obligate să se adapteze și să caute soluții pentru a-și putea continua activitatea în condiții normale. Sunt angajatori care, poate, au observat că, în aceste vremuri, există și soluții digitalizate, care le permit angajaților să lucreze de acasă.

Specialiștii vorbesc de cel mai mare experiment de tip „remote” sau „work from home”. Iar când situația de criză se va încheia, se vor schimba multe raporturi în câmpul muncii și s-ar putea să fie loc de mai multă flexibilitate, arată ZF.

Cât de productiv ești când lucrezi de acasă

În plină pandemie de coronavirus, internetul e plin de sfaturi despre cum să te menții productiv când lucrezi remote și despre cum să te organizezi ca să nu-ți ieși din ritm. Dar dacă productivitatea e mai mică sau mai mare se poate ști doar la finalul crizei.

Această situația poate fi văzută drept un experiment, arată compania Colliers.

„Săptămânile acestea au fost, la nivel global, cel mai mare experiment de work-from-home. Cu siguranţă se vor publica multe analize (inclusiv studii fundamentate ştiinţific) care să arate dacă a fost sau nu benefică această perioadă pentru productivitatea muncii“, arată Sebastian Dra­gomir, Partner & Head…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica