Cât de bun (sau nu) e Mulan, noul film Disney. Va fi lansat direct online

0 2

După ce Disney a anunțat amânarea lansării în cinematografe a filmului Mulan, acesta va fi disponibil pe platforma de streaming Disney+ începând din septembrie.

Disney a produs și lansat 16 filme remake-uri ale unor clasice aminații. Dintre acestea, deși toate au adus încasări considerabile pentru compania prodcătoare de filme, nu multe au primit recenzii extraordinare. Rareori ajung să fie considerate cel puțin egale cu predecesorii originali.

Rotten Tomatoes oferă un punctaj care nu depășește pragul de 60%, ceea ce nu poate fi un rezultat pentru uriașa companie Disney. În decursul anului trecut, Disney a lansat în cinematografe patru remake-uri de acțiune. În timp ce încasările depășesc 3 miliarde de dolari, recenziile Rotten Tomatoes nu au ajuns nici de data aceasta la un prag mai bun.

Toate acestea pun în această perioadă din ce în ce mai multă presiune pe Mulan.

Reproducerea filmului animat din 1998, Hua Mulan, este regizată de Niki Caro și conține o poveste folclorică chinezească clasică. În contextul actual, Mulan va trebui să atingă standardele spectatorilor însetați de surse de entertainment. Poate producția de 200 milioane de dolari a Disney să aducă un scor bun pe Rotten Tomatoes?

Iată ce spun criticii până acum despre Mulan

“Mulan este palpitant, vibrant, emoționant și diferit față de versiunea animată. Este cu siguranță un film de sine stătător – ceea ce așteptam, un film Disney mai matur, cu o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica