Cât de bine trăiesc hackerii ruși din cea mai mare grupare de atacatori cibernetici

0 4


Evil Corp este una dintre cele mai mari gurpări de hackeri din lume, iar viața pe care o duc membrii săi e la fel de luxoasă precum ți-o imaginai.

Autoritățile americane i-a identificat pe doi dintre membrii grupării de hackeri. Maksim Yakubets și Igor Turashev au fost acuzați de fraudă bancară. De asemenea, au fost sancționați și pentru dezvoltarea și f0losirea unui malware numit Dridex cu ajutorul căruia au furat detalii bancare de la utilizatori din 40 de țări.

În total, autoritățile americane estimează că Evil Corp ar fi furat aproximativ 100 de milioane de dolari. Asta o face una dintre cele mai mari grupări de acest tip din lume.

National Crime Agency (NCA) din Marea Britanie a arătat câteva fotografii cu cei doi hackeri prinși, iar acestea îți vor arăta cât de bine o duc cei doi.

Yakubets are 32 de ani și se presupune a fi liderul organizației. Statele Unite oferă o recompensă de cinci milioane de dolari pentru informații care duc la arestarea acestuia.

Cât de bine o duc hackerii din Evil Corp cu banii furați

NCA a distribuit o serie dde fotografii în care se poate vedea, în primul rând, ce mașini luxoase dețin cei doi hackeri ruși. Printre vehiculele celor doi se numără un Audi R8, un Lamborghini Huracan și un Nissan GTR.

NCA
NCA

Partea interesantă e că numărul de înmatriculare de la una dintre mașinile sale este echivalentul pentru „hoț” în rusă.

De asemenea, o altă fotografie îl arată pe Maksim…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica