Cât costă roamingul la Digi? Tarifele de care trebuie să știe toți clienții

0 5

Digi e singurul operator care a obținut permisiune de-a aplica tarife de roaming în UE. Din fericire, au mai scăzut. Ca să n-ai surprize în vacanță, am adunat aici tot ce ai de plătit. Totodată, ar trebui să te informezi și despre țările în care tarifele variază.

La început de iulie, grupul Digi | RCS-RDS a obținut aprobarea Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru încă un an în care poate aplica tarifele de roaming. Asta înseamnă că și în Spațiul Economic European (SEE), acolo unde costurile suplimentare au fost eliminate din 2017, încă vei avea de plătit. Din fericire, nu te sărăcește.

Cât costă roamingul la Digi?

Pentru următorul an, operatorul Digi va practica următoarele suprataxe:

  • 0,0187 euro/minut (fără TVA), pentru apelurile efectuate de clienţi
  • 0,0085 euro/minut (fără TVA), pentru apelurile primite de clienţi (valoare care va putea să varieze în funcţie de modificările ce vor fi aduse prin legislaţia europeană)
  • 2,20 euro/GB (0,00220 euro/MB), fără TVA

Taxarea se face la secundă, după primele 30 de secunde de convorbire în cazul apelurilor și la o secundă pentru apelurile pe care le primești. Pentru țările din afara SEE, taxarea se face la fiecare 60 de secunde de convorbire atât pentru efectuarea, cât și pentru primirea apelurilor.

Din fericire, operatorul a pus la dispoziția clienților o pagină web interactivă prin intermediul căreia poți…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica