Cât costă PlayStation 5, dar varianta Digital Edition: prețurile au ajuns online, acum

0 3

Se discută de câțiva ani de PlayStation 5 și Xbox Series X. Cu toate acestea, producătorii au așteptat până în ultima secundă pentru a confirma prețul consolelor.

Dacă visai de mult timp la PS5, dar aveai emoții în legătură cu prețul de achiziție, cei de la Bloomberg au obținut valorile de achiziție pentru cele două iterații ale consolei, de la o sursă apropiată de companie.

Sony PS5 va ajunge în magazine înainte de finele acestui an. Peste doar câteva zile, compania are programată o nouă conferință de presă în care să detalieze multe dintre jocurile care vor fi disponibile la lansare. Tot atunci vom afla o dată exactă începând cu care vei putea pune mâna pe ea și, nu în ultimul rând, prețul.

Deși nu discutăm momentan de un preț oficial, cei de la Bloomberg sunt încrezător că discutăm de 400 de dolari pentru un PS5 Digital Edition și 450 de dolari pentru varianta standard a consolei. Cel mai probabil, aceste prețuri se vor menține și în Europa, cu mențiunea că 400 de dolari vor devenit 400 de euro.

Ca referință, diferența dintre cele două console ține doar de prezența unei unități optice în varianta standard, în timp ce Digital Edition te obligă să cumperi jocurile din magazinul virtual al Sony și să le descarci pe consolă. În cazul Microsoft, diferențele dintre Xbox Series X și Xbox Series S țin și de performanță, nu doar de lipsa unui Blu-ray Play. Din acest motiv, există și o diferență…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica