Cât costă OnePlus Nord în România: cel mai ieftin OnePlus are câteva calități deosebite

0 1

OnePlus Nord a fost, probabil, cel mai așteptat telefon de la această companie. Și nu doar în 2020. E primul care „trage”, din nou, prețul în jos. Asta în timp ce OnePlus se bate și la nivelul de sus. Ce are însă de oferit un model ieftin?

OnePlus Nord s-a făcut remarcat cu mult înainte de lansarea oficială. Compania a folosit un canal de Instagram, dar și promovare prin precomandă pe site ca să atragă atenția. A promis un telefon mai ieftin, cu elemente care să le fie utile utilizatorilor. Și, iată, îl avem. Prețul cu e listat pe site-ul oficial e de 409 euro în versiunea de bază.

Cel mai ieftin Nord e listat la precomandă de eMAG. Mai ai și versiunea cu 5G, dacă vrei să ai un telefon bun și pentru rețeaua care va fi construită în următorul an. Le-am adunat mai jos.

Ce specificații are OnePlus Nord

În versiunea de bază, cea care va atrage cel mai mult atenția, Nord are un procesor Qualcomm Snapdragon 765G, un ecran de 6,44 inci AMOLED Full HD+ cu 90 Hz rată de refresh, o baterie de 4.115 mAh și doi senzori foto pe față: 32 MP și 8 MP. Pe spate, ansamblul foto-video e compus astfel: 48 MP pentru wide, 8 MP pentru ultrawide, 5 MP pentru măsurarea adâncimii de câmp, dar și 2 MP pentru macro.

Telefonul rulează Android 10, iar în versiunea de bază are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM.

  • Nord în versiunea 128 GB cu 8 GB, negru (Matte Gray Ony) costă 2.000 de lei
  • Nord în versiunea 128 GB cu 8 GB, turcoaz…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica