Cât costă NFS Heat în România și care sunt marile surprize

0 5


Need For Speed, pentru mulți, e jocul copilăriei și jocul internet cafe-urilor. Între timp, a ajuns la un nou capitol: NFS Heat. E deja disponibil în România.

După lansarea FIFA20, Electronic Arts a lansat NFS Heat. Jocul continuă una dintre cele mai de succes francize din gaming. Vestea mai bună e că acest titlu a fost dezvoltat de EA România în colaborare cu studiourile EA din Göteborg și Guildford. E disponibil la nivel global pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

NFS Heat în România:

  • Pe PlayStation 4 costă 310 lei
  • Pe Xbox One costă 310 lei
  • Pentru orice PC costă 260 de lei

În NFS Heat, vei avea acces la unele dintre cele mai tari mașini din lume, de la Aston Martin, BMW și Mercedes-Benz până la Porsche și Polestar 1. Cea din urmă e prima mașină hibrid-electrică de performanță. Debutează în jocuri video cu acest titlu. Totodată, Heat oferă cele mai ample posibilități de personalizare de până acum, inclusiv o selecție mare de opțiuni pentru performanță și stil.

NFS Heat oferă posibilitatea de a-ți personaliza propriul personaj. Pornești de la 12 avataruri prestabilite, care pot fi adaptate în detaliu, în funcție de preferințele și stilul fiecăruia. Îmbrăcămintea și accesoriile Adidas, Givenchy, Puma și ale altor branduri renumite permițându-le jucătorilor să își dezvolte un stil personalizat nu doar la volan, ci și în afara mașinii.

NFS Heat te duce într-un oraș cu totul nou

Need for Speed Heat

Acțiunea din NFS Heat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica