Cât costă iPhone 11. Apple a dezvăluit prețurile pentru toate modelele

0 3


Sigur te interesează ce preț are iPhone 11. Așa că am adunat aici informațiile comunicate oficial de Apple. Vestea bună e că telefonul nu-i mai scump decât modelele din 2018. Vestea proastă e că cele mai performante versiuni sunt și cele mai costisitoare.

  • Toate informațiile despre noutățile Apple le ai în acest livetext de la lansarea iPhone 11 și iPhone 11 Pro.

iPhone 11 are un preț pe măsura așteptărilor. Nu e mai costisitor decât în anii precedenți, dar e mai scump decât media altor telefoane premium. Un preț pentru iPhone 11 a fost comunicat, oficial, de Apple în urma evenimentului de prezentare. E în dolari, dar telefoanele Apple ajung în Europa cu același preț, dar în euro. Astfel, mai jos, am adunat versiunile, dar și specificațiile pentru ele.

Preț iPhone 11: cât dai pe noul telefon Apple

  • Preț iPhone 11: 700 de dolari
  • Preț iPhone 11 Pro: 1.000 de dolari
  • Preț iPhone 11 Pro Max: 1.100 de dolari

iPhone 11 și specificații pentru fiecare versiune

iPhone 11 simplu e un telefon cu ecran de 6,1 inci LCD și rezoluție Retina. Are un procesor A13 Bionic dezvoltat de Apple, Face ID pentru autentificare facială și 4 GB memorie RAM. Camera de selfie e de 12 MP, iar pe spate sunt alte două camere de 12 MP – una cu unghi normal de cuprindere și una ultrawide. Are încărcare wireless bilaterală, Wi-Fi 6 și o aplicație mai bună pentru poze și video. Spațiile de stocare sunt următoarele: 64, 128 și 256 GB.

În caz că ești…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica