Cât costă cea mai scumpă Dacia din România și cum arată modelul configurat. Ce dotări are

0 6


Cea mai scumpă Dacia din România, la momentul actual nu are un preț chiar atât de mare pe cât te-ai aștepta. Desigur, când vine vorba de prețuri, fiecare se raportează la ele diferit, pentru că este o opțiune personală. Eu am testat configuratorul online al companiei, pentru a vedea care este limita maximă la care urcă cei de la Mioveni, atunci când le ceri cea mai performantă mașină.

Indiscutabil că în 2019, prețurile sunt mult mai mari la Dacia față de cum erau în urmă cu doi sau trei ani, dar și tehnologiile fie s-au schimbat, fie au fost îmbunătățite. Compania de la Mioveni a împrumutat mult de la francezi și niponi, grație alianței economice Renault – Nissan, dar și de la nemți. Dacia a profitat la timp de ce a putut oferi Mercedes atunci când companiile încă mai colaborau la nivel tehnic.

Pentru un pasionat de mașini, partea cea mai frumoasă a acestei epoci este că îți poți configura singur viitorul automobil, chiar la brand pe site, fără să fii nevoit să mergi până la o reprezentanță, unde vei fi bombardat de laude și reclame la adresa tuturor modelelor pe care le au în gamă, până în momentul în care ajungi să nu mai știi ce vrei și ce-ți trebuie.

Cât costă cea mai scumpă Dacia din România: nu pot spune că e ieftină, dar o s-o vrei

Am testat configuratorul celor de la Dacia ca să văd cât m-ar costa cea mai scumpă mașină pe care o au ei în portofoliu. Să zicem că vreau un automobil…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica