Cât câștigă Facebook de pe urma ta: abia acum înțelegi că, de fapt, tu ești produsul

0 0

Utilizatorii Facebook petrec mult mai mult timp vizionând videoclipuri, iar videoclipurile în formă scurtă precum Instagram Reels cresc rapid. În urma ultimei declarații a CEO-ului Facebook, abia acum îți poți da seama cât câștigă celebra platformă de pe urma ta.

În timpul apelului care s-a concentrat pe câștigurile companiei din cel de-al doilea trimestru, Mark Zuckerberg a spus că „videoclipul reprezintă acum aproape jumătate din tot timpul petrecut pe Facebook”. Și pe Instagram, concurentul TikTok Reels este „cel mai mare contribuitor la creșterea implicării”.

Deși nu a mai reușit să împărtășească statistici mai specifice, noile detalii sugerează că Instagram Reels ar putea câștiga mai multe venituri, pe măsură ce compania se luptă pentru talentul creatorilor. Zuckerberg a menționat, de asemenea, că gigantul tehnologic se concentrează pe creatori și cumpărături, iar acest lucru ar ajuta, de asemenea, să-și atingă obiectivul pe termen lung de a deveni o „companie metaversă”.

Facebook a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că dorește un nou executiv pentru  Instagram pentru a începe o nouă echipă axată pe crearea unui metavers.

„Poți să te gândești la asta ca la un internet întruchipat în care te afli, nu doar să te uiți. Practic vei putea face tot ce poți astăzi pe internet, precum și câteva lucruri care astăzi nu au sens pe internet ca dansul”, a spus Zuckerberg.

Facebook…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica