Cât ar costa PlayStation 5 pe baza costului de fabricație

0 1

Consola video PlayStation 5 se lansează la sfârșitul acestui an. Au fost multe zvonuri legate de preț, dar acum apar și primele estimări în acest sens.

2020 e anul în care Sony și Microsoft se vor întrece în lansarea celor mai noi console. E vorba de PlayStation 5 și Xbox Series X. Ambele lansări sunt programate pentru sfârșitul anului. Nu prea se știe nimic despre prețul celor două console. Dar estimări există și vin din surse credibile.

Ce preț ar putea avea noua PlayStation 5 de la Sony

Sony se chinuie să păstreze un preț extrem de scăzut pentru noua consolă PS5, potrivit Bloomberg. Se pare că, în total, costurile de producție se duc undeva la 450 de dolari. Și, ca să-ți faci o idee despre prețul noii console, trebuie să te uiți la actuala generație PS4, la care marjele de profit au fost extrem de mici.

Se pare că PlayStation 4 a avut costuri de producție de 381 de dolari. Și a fost vândută cu 399 de dolari la momentul lansării – în 2013.

Chiar dacă Sony decide să vândă în pierdere, adică sub costul de 450 de dolari, noua consolă tot va fi mai scumpă decât PS4, care a fost scoasă pe piață în urmă cu șapte ani la prețul de 399 de dolari.

Dar ar mai fi de luat în calcul un aspect: Sony se pregătește să pună pe noua consolă cele mai noi tehnologii, unul dintre cele mai puternice procesoare și o memorie internă pe măsură. Mai exact, ar fi vorba de un spațiu de stocare de 1 TB. Asta înseamnă, între…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica